Bulvár-celeb

2022.12.13. 18:18

Görgényi Fruzsina két év után elmondta mit érez Vastag Csaba iránt

Van még dolga azzal, hogy feldolgozza ami történt.

Forrás: TV2

Jelenleg egyáltalán nem a szerelmi, párkapcsolati szál az, ami dominál Görgényi Fruzsina életében. A TV2 Farm VIP című műsorában szereplő színésznő a Nők, filter nélkül legújabb adásában mesélte el, még mindig sokan az előző kapcsolatáról kérdezik.

 

Azért nem akarom ezt felemlegetni már, mert mindenki rögtön arra asszociál, hogy én még biztos nem vagyok ezen túl

 

– mondta Görgényi Fruzsina, aki több mint öt évig alkotott egy párt Vastag Csabával. A sztárpár szinte napra pontosan két éve jelentette be, hogy külön utakon folytatják.

 

„Szerintem, amikor lezársz egy kapcsolatot, főleg ha mondjuk egy hosszabb kapcsolat, akkor hamarabb leszel túl az emberen, mint azoknak a dolgoknak a lecsapódásán, amik értek a kapcsolaton belül. Sokkal tovább tudja még, akár évekig is vizsgálni az ember, hogy hogyan viselkedtem én ebben a kapcsolatban. Hogyan szabtam meg a határaimat, vagy hogyan nem szabtam meg egyáltalán a határaimat. Miben bántottak engem, vagy miben bántottam én. 

 

Sokáig tud még az ember úgy egy kapcsolatról beszélni, akár egy barátnőjével, aki már untig unja ezeket a témákat, hogy igazából már nem is az ember, akivel együtt volt a fontos, nem szerelmes már belé, nem vele akar újra együtt lenni, csak egyszerűen még feldolgozás alatt vannak a történések, amik akkor érték. És velem például még ez van” – vallotta be a színésznő, akinek a Farm VIP című műsor is egy hasonlóan nagy horderejű dolog az életében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában