Bulvár-celeb

2023.01.18. 14:23

"Megütött, miatta ment el a babánk" - drámai részleteket árult el Molnár Gusztáv felesége viharos házasságukról

Letolt gatya az utcán, őrjöngés, érfelvágás, bántalmazás - csak néhány Molnár Gusztáv megdöbbentő, alkoholgőzös tetteiből.

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

A színész válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien sok mindenen ment keresztül alkoholista férje mellett, tavaly májusban lett végleg elege.

"A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majds azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak" 

- mondta Vivien, aki akkor már 12 hetes terhes volt közös gyermekükkel. Pakolni kezdett, véget akart vetni a kapcsolatuknak, de Gusztáv nem engedte. 

Forrás: Facebook

"Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. 

És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők. Aznap este rosszul lettem, elment a babánk. Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. 

Nem volt nap, hogy józan, normális legyen, hogy érdekelje a születendő gyereke, a felesége, a szakmai karrierje, a lehetőségei, az élete."

Vivien azt is elmondta, hogy Gusztáv az autóban, mellette vágta fel az ereit, az internetre pedig korábban egy felvétel is felkerült róla, amint letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén, négykézláb mászkál részegen. Ezt szerencsére le tudták szedetni.

Hogy mit mondott még Vivien a borzalmas időszakról, kiderül a Life.hu cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában