Bulvár-celeb

2023.02.14. 05:06

Lagzi Lajcsi csak ködösít a börtönbe vonulásról?

Ahhoz képest, hogy a napokban börtönbe kellene vonulnia, március 11-ére még hirdetnek egy programot, ahol fellépne...

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Lagzi Lajcsinak február 15-én kell megkezdenie a rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, azaz a kecskeméti börtönben. Legkevesebb 11 hónapon át biztosan nem áll majd színpadra, ennyi időt biztosan bent kell töltenie.

 

Ennek ellenére március 11-ére sztárfellépőnek várják Lajcsit Tatabányára, ahol egy Nőnapi Dáridót hirdetnek a nevével. 

 

A szervező olyannyira bízik abban, hogy Galambos színpadra lép majd aznap a városi művelődési házban, hogy a közösségi oldalon szinte naponta megosztja a buli plakátját – írja a Bors.

– Elnézését kérem, de Galambos művész úrral kapcsolatban nincs felhatalmazásom arra, hogy nyilatkozzak!

– ezt válaszolta a lapnak a buli szervezője, a kérdésre, hogy Galambos Lajos valóban ott lesz-e Tatabányán március 11-én. 

Azt is elárulta, eddig senki nem jelezte, hogy probléma lenne a dátummal, vagyis a trombitaművész nem mondta le a bulit.

 Ezt követően bizakodó hangvételre váltott. – A rendezvényt megtartom, és bízom benne, hogy gördülékenyen le fog zajlani. Bízom a buli sikerében és még inkább a fellépőkben. Számítok Lajcsira és jelenleg nincs B verzió – jelentette ki határozottan a buli szervezője.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában