Bulvár-celeb

2023.03.17. 06:25

Eladó Hofi Géza utolsó autója

Kicsit drágább, mint a piaci ár.

Forrás: Fortepan

Fotó: Szalay Zoltán

A legendás humorista imádta a száguldást, a Mercedes pedig bírta. A napokban előkerült az utolsó, amit használt: mostani tulajdonosa egyelőre nem is hirdette meg nyilvánosan, csak egy olyan Facebook-csoportban, ahol Hofi Géza kedvelői és tisztelői vannak. Az autó 3 millió forintért keres új tulajdonost. 

A Mercedes C180 jelenlegi gazdája elmondta, hogy azt körülbelül hét évvel ezelőtt vásárolta, és habár sokan tudni vélték, hogy az korábban Hofi birtokában volt, a férfi nem igazán adott hitelt az efféle híreszteléseknek. A jármű 2000. novemberi gyártású, Hofi Géza újonnan vette. 2002. április 10-i halálát követően az ügyvédjéhez került, majd innen Gödöllőre, ahol elég mostoha sorsa lett, nem nagyon vigyáztak rá. Az ezt követő tulajdonostól került a mostanihoz – írja a VidékInfo nyomán az Origo.

Az autó gazdáját mindaddig nem is foglalkoztatta különösebben az első tulajdonos kiléte, amíg egy könyvben véletlenül meg nem látott egy képet, amin Hofi Géza az ő kocsijában ült. 

A rendszám ugyan még a régi volt rajta – most már az unióssal fut –, de az ügyfélkapun visszakeresve egyértelművé vált, hogy a kocsi tényleg a humorista tulajdona volt. 

Forrás: Origo

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!