Bulvár-celeb

2023.03.01. 13:05

Lagzi Lajcsi nagy bajba kerülhet

Nagyon furcsa, ami történik.

Forrás: Origo

„Tüdőtágulásom van, úgynevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak.” 

„Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan... Őszintén mondom, én örülnék a legjobban, ha bemehetnék a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy nem vagyok beteg. Inkább egészségesen szeretném letölteni a büntetésemet, mint betegen kint maradni” – idézte korábban a Bors Lagzi Lajcsit, akinek még vizsgálják a halasztási kérelmét.

Ehhez képest érdekes, amiről a Blikk beszámolt: 

A trombitaművész egy alföldi csárdában hatalmas bulit csinált. A résztvevők szerint egy órán keresztül táncolt és énekelt a műsorban, nem látszott rajta, hogy betegség gyötörné...

Ráadásul azt is közölte az ominózus fellépésen, hogy nem maradnak el a meghirdetett rendezvényei, vagyis Tatabányán is fellép márciusban. Ha így folytatja, a végén még egy koncertről viszik börtönbe – jegyzi meg az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában