Bulvár-celeb

2023.08.11. 14:00

Féltik a barátai Krausz Gábort, visszaeshet a Tóth Gabi előtti életvitelébe

A sztárséf nem mindig volt példás családapa.

MW

Forrás: TV2

Krausz Gábor tavaly a Családom és egyéb receptfajták című könyvének bemutatóján beszélt a Borsnak arról, hogyan küzdött meg a démonaival. 

Nagyon naiv voltam, amikor ezt a szakmát kezdtem. Szerencsére fiatalon nem kerültem soha olyan társaságba, ahol kipróbálhattam volna a drogokat. Külföldön bekerültem az első komolyabb munkahelyemre, akkor nem igazán értettem, hogy a 18-20 éves srácok hogyan bírják a munkát reggel nyolctól éjfélig úgy, hogy utána bulizni mennek és már kezdik is a következő napot. Ezt hetente többször is megcsinálták. Eszembe sem jutott, hogy bármiféle kábítószert használhatnak. Én 30 évesen kerültem először olyan helyzetbe, amikor elgyengültem, és nem tudtam nemet mondani. Szerintem ennek is köszönhetem azt, hogy nem vittem túlzásba, nem lettem függő

– kezdte a Borsnak Krausz Gábor.

A könyvében ezt részletesebben is kifejti, a mű ugyanis nem csupán hagyományos receptgyűjtemény, a magánéletéről is őszintén írt benne, megemlítve azt, hogy siklott félre az élete egy szakítás után.

Vége az idillnek, hat évig tartott
Fotó: Tumbász Hédi / Forrás: Nemzeti Sport

„Ezzel a döntésemmel egy évekig tartó, életveszélyes repülés vette kezdetét. Egyik függőségből estem a másikba, és sajnos az óvatosságom és a szakmai sikerek sem tartottak vissza attól, hogy tovább zuhanjak. (...) A barátnőmmel való szakítás után volt egy komolyabb összeomlásom” – vallotta a könyvben Gábor.

Nincs többé biztonságot adó család

Krausznak viszonylag hamar sikerült megszabadulnia a káros szenvedélyeitől, ebben legnagyobb segítsége Tóth Gabi volt, aki elfogadta a múltját és támogatta őt. A családi idillnek azonban vége, az egykori szerelmesek ugyanis szerda délután külön-külön jelentették be, hogy hat év után elválnak útjaik, bár kislányukat, Hannarózát továbbra is egyetértésben, békében és szeretetben nevelik. 

A sztárséf barátai, közelebbi ismerősei ezért most attól tartanak, Gábort annyira megviseli lelkileg az elválás, hogy összeroppan és újra a padlóra kerül, mint a könyvben emlegetett szakításakor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában