Bulvár-celeb

2023.09.20. 07:24

Ezek a gyönyörű nők versengenek majd a Miss Universe címért

Egytől egyig bombázó mind.

MW

Fotó: Miss Universe Hungary

Kiderült, kik indulhatnak majd a Miss Universe Hungary címért – írta a Bors.

A versenyre több százan jelentkeztek, a kiválasztott 70 lány a Balettintézet felújított palotájában lévő W Hotels Budapest szállodában mérte össze szépségét.

A zsűri végül 16 lányt juttatott tovább, a döntő szeptember 29-én lesz, a győztes pedig Salvadorban képviselheti Magyarországot a Miss Universe nemzetközi döntőjén novemberben.

A zsűri

Elnöke Hajós István, de a bírák között helyet kapott még Özer Nóra, a Miss Universe Hungary versenyigazgatója, Nagy Renáta divattervező, Proksa Szandra műsorvezető, a 2005-ös Miss Universe Hungary királynője, Aradi Nóra sminkmester és Sarudi Ákos, a Miss Nation LLC megbízott képviselője is.

Ők pedig a lányok, akik bejutottak a döntőbe: Balázs Lili, Blága Tünde, Csasztván Lilla, Gazdag Jázmin, Hamar-Pirlot Rachel, Haupert Vivien, Horváth Krisztina, Kenéz Nóra, Kerepesi Réka, Kis Laura Dóra, Medveczki Alexa, Mihályfi Liza, Ombódi Bettina, Snóbel Sára, Szolnoki Andrea és Vona Letícia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában