Minden máshogy volt...

2023.11.08. 13:01

Tóth Gabi borított: mindent elmondott a házassága válságáról

Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam... Nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez... – írja az énekesnő.

MW

Forrás: Instagram

Tóth Gabi és Krausz Gábor eddig csak üzengettek egymásnak a közösségi oldalakon és a tévéműsorokban, de eddig egyikük sem tálalt ki arról, hogy valójában miért is ért véget a házasságuk. Az énekesnő most úgy döntött, tisztázza a helyzetet, és pár nappal azután, hogy nyilvánossá tette a kapcsolatát Papp Máté Bencével, összefoglalta az elmúlt időszak eseményeit.

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg... Nem én akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet. Nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam, de egyre több neve elhallgatását kérő „ismerős” jött valami kamu sztorival a házasságommal kapcsolatban.

Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért?” – kezdte bejegyzését Tóth Gabi, hozzátéve, hogy ezen az üzeneten sokat gondolkodott, egész éjszaka nem aludt.

Párterápiára jártak, rendbe akarták tenni a házasságukat

„Azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek, és velem voltak az elmúlt években. Hannit én nevelem és az apukájával is sok időt tölt, akivel mindent normálisan megbeszélünk! A saját magam keresetéből vett házban élek, amire, mint minden normális ember, hitelt vettem fel... Az autómat szponzorációból kaptam anno, amit megvásároltam.

Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt. A szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok... Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a szarcunamit a nyakunkba...

Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral, és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult... Mégis mindent az én „számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben...  Ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért, ez szomorú...” – írta.

„Szakemberek segítségét is kértük, párterápián is jártunk, de rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk, Hannaróza... Abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk...

Kifele pedig a szépet mutattuk, hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon. Mi is így tettünk, és belenyomtuk magunkat egy „szép családi” képbe. Kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele” – írta.

Úgy érzi, nem tudta megnyitni a férjét

A férjéről is kitálalt, és azt sem titkolja, hogy már korábban is fontolgatta ezt a lépést.

„Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam... Nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez...

Nem szerettem volna így kitárulkozni, de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám és olyan mértékben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni...” – magyarázta, áll az Origo cikkében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!