Bulvár-celeb

2023.12.08. 10:00

Kevesen tudják ezt a dolgot Ördög Nóráról, őszinte vallomást tett

A legismertebb hazai műsorvezetők egyike Nánási Pál előtt egyszer már volt férjnél.

MW

Ördög Nóra

Fotó: Bánkúti Sándor

Habár az a házasság csak négy hónapig tartott, attól még igaz, hogy 2008-ban összeházasodott Rubint Péterrel.

A fiatalok a mézesheteik után röviddel már nem voltak igazán egy hullámhosszon,

ráadásul akkor már Nánási Pál is bekerült a képbe, aki akkor még szintén házas volt. 

Nóra és Pál már az első találkozásukkor meglátta a másikban az igazit – de mindkettejüket várta valaki otthon. Nóra aztán hamarosan megbeszélte az akkori férjével a dolgot, és csendben, veszekedés nélkül beadták a válókeresetet. Habár papíron még feleség volt, Pálhoz költözött. Olyannyira biztosak voltak a dolgukban, hogy már akkor a babavállalást tervezgették.

Nóra szerint ez azért beszédes, mert exférjével még csak nem is gondoltak a közös gyermekvállalásra:

Egyszer nem jött elő a gondolat, hogy nekünk közös gyerekünk lesz, és ez nyilván nem véletlen. Abban a kapcsolatban az az ösztön, az az érzés nem kapcsolt be. Amikor Palkóval összekerültem, az első perctől tudtam, hogy megérkeztem, és hogy nekünk gyerekünk lesz. Emlékszem, annyira hamar elhatároztuk, hogy mi gyereket szeretnénk, hogy még azon is elgondolkoztunk: mi van, ha nem mondják ki a válást? Láttunk a celebvilágban sok ilyen példát. Mi van, ha nem mondják ki a válásomat a volt férjemtől, amíg nekünk összejön a baba? Olyankor elindul egy jogi hercehurca, hiszen automatikusan a volt férj nevére anyakönyveztetik a gyereket. Még ezen viccelődtünk.

A népszerű műsorvezetőnő minderről az UNICEF: Így lettem című podcastjában mesélt, ahol több mélyebb témát is érintettek a műsor háziasszonyával, Mészáros Antóniával, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatójával – írja a Bors.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában