Bulvár-celeb

2023.12.03. 11:00

Meghalt az édesanya, miután megölelte újszülött ikreit

Császármetszéssel hozta világra gyermekeit egy nyíregyházi anyuka, ami után váratlanul elhunyt.

MW

Hirtelen összeomlott Renáta keringése, és nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: TV2 / Bors

Renáta császármetszéssel két kislánynak adott életet, írta a Bors. A család még mindig sokkos állapotban van, a meghalt nő édesanyja megtörten adott interjút. Azt mondja, lánya most a két kicsiben él tovább, csak ez ad nekik erőt.

Nagyon erősek, és én úgy gondolom, a kislányom ott van velük

– mondta a Tényeknek Veronika. A nő anyja szerint Renáta egészségesen ment be a kórházba. A terhessége 33. hetében megcsászározták, majd még magához tudta ölelni Flórát és Laurát.

Boldogan mondta, hogy „anya, megvannak az ikrek”! Kérdeztem tőle, hogy jól vannak-e, mire azt mondta, igen, csak egy kicsit fáj a háta.

Ekkor beszélt lányával utoljára Veronika. Lányának ugyanis hirtelen összeomlott a keringése és már nem tudták megmenteni az életét.

Mire beértünk a kórházba, már meghalt. Elment. Itt hagyott...

A nő halálának okát még vizsgálják, a két gyermek azonban jól van. Az apa most egyedül maradt a két kisbabával, a család megsegítésére december 8-án segélykoncertet szerveznek Újfehértón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában