Bulvár-celeb

2023.12.08. 08:30

Úgy tűnik, két év után sem rendeződött Janicsák Veca és volt férje kapcsolata

Miután a házasok bejelentették, hogy 10 év után külön folytatják, szépen lassan kiestek a csontvázak is a szekrényből.

MW

Janicsák Veca a Csináljuk a fesztivált! című showműsor sajtótájékoztatóján Budapesten

Forrás: A kolozsvári Mûvészeti Múzeumnak otthont adó Bánffy-palota 2022. január 21-én. Fotó: MTI/Kiss Gábor

Fotó: Balogh Zoltán

Tavaly év elején robbant a hír, hogy Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel tíz év után válnak. Az egykori álompár bejelentése sokkolta a rajongókat, holott tudták, mennyire „olaszos” kapcsolatban éltek kedvenceik. Ám mint az kiderült, akkor nem egy veszekedés vetett véget a házasságnak, hanem sokkal komolyabb a probléma – írja a Bors.
Az énekesnő vette magához először a szót, aki egy hosszú interjúban kitálalt arról, hogy miért döntött a válás mellett. Nos, a szavai nem voltak túl kedvesek, akkor pedig főleg nem, amikor Ábelről beszélt. Mint mondta: volt férje sosem tartotta be az ígéreteket neki, és úgy érezte, hogy anyagilag is neki kell eltartania a családot.

A kapcsolatunkban én voltam az anya és az apa egyszerre. Tehát anyagilag is én vállaltam a felelősséget mindenért és fizikailag is. Ebben fáradtam el

– vallott őszintén Veca a kapcsolata befejező momentumáról, és hozzátette, hogy a férfi nem tartotta be az ígéreteit, melyeket az énekesnő felé tett. 
Természetesen ezt akkor Ábel sem hagyta szó nélkül, igyekezett kiállni a saját igazáért, pont, ahogy most is. Bár ennek Veca feltehetően nem örül.
A volt férj az Instagram-oldalán jelentkezett be a minap Mikulás alkalmából. Posztja elsősorban gyermeke köszöntésének szólt, de azért megemlítette azt is, hogy hamarosan eljön a tárgyalásuk Vecával, ahol többek között a gyermekük felügyeleti jogáról is döntenek majd.

A Bors teljes cikke IDE KATTINTVA olvasható!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában