Bulvár-celeb

2024.01.13. 10:00

Súlyos síbalesetet szenvedett Tóth Gabi

Kórházba került a népszerű énekesnő.

MW

Forrás: TV2

Tóth Gabi mögött nagyon nehéz időszak áll. Ahogyan meg is énekelte, 2023 nyara neki átkozottul hosszú volt: már javában szerelmes volt Papp Máté Bencébe, de el kellett válnia férjétől, Krausz Gábortól, mert az iránta érzett szerelem kihűlt, a kapcsolat pedig megromlott - írja cikkében a Bors. 

Ezért aztán szembe kellett néznie a magyar nép haragjával, ami lelkileg nagyon megviselte őt. Most azonban megfogadta, hogy a 2024-es év az ő éve lesz, és leküzdi félelmeit. Ezzel kapcsolatban egy meghökkentő történetet is elmesélt:

2024 nekem a félelmek leküzdéséről is szól .. 12 évvel ezelőtt volt egy nagy esésem, amiben csúnyán megsérültem és kórházba is kerültem akkor… azóta nem mertem síelni, pedig imádtam! Ezek a fotók 13 évvel ezelőtt készültek Obertauernben, a kedvenc síparadicsomomban.. anyát is elvittem egyszer.. most pedig visszatérek és leküzdöm a félelmeimet

- írja posztjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában