Bulvár-celeb

2024.02.25. 10:00

Erre senki sem számított: kilépett a legendás magyar banda énekese (videó)

Egészségi állapota miatt hagyja ott hosszú évek után a Pokolgépet Tóth Attila.

MW

Ezután már nem lesz ugyanolyan a Pokolgép zenekar

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az énekes döntésében óriási szerepet játszik az, hogy 2019-ben stroke-ot kapott. Tóth Attila a Mokka műsorában elárulta, nem bírta már azt a terhelést, ami a Pokolgépben érte, rendszeresen három-négy koncerten kellett helyt állnia egyhuzamban.

Szeretett volna valami könnyedebbet, ezért döntött a Mobilmánia mellett, amelynek tagjaival már régóta ismerték egymást. Így szerencsére a rajongóknak ezután sem kell kedvencüket nélkülözniük. 

Energiát sugároznak

Zeffer András, az együttes másik zenésze elmondta a műsorban, hogy a fordulópontot Tóth Attila betegsége hozta el. habár utána még négy évet lehúzott a Pokolgépben. A Mobilmániában négy ember között oszlik meg a feladat egy kétórás fellépés során, és ez Attila számára nagy könnyebbség.

A két zenész „egymásra találása” azért is különleges, mert mindketten nagy túlélők, ugyanis - mint elárulták -  volt részük halálközeli élményben. András szerint éppen ezért olyan energiát sugároznak majd a színpadról, aminek az az üzenete, hogy van remény - írja a Tények.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában