Bulvár-celeb

2024.02.13. 05:00

Megáll az ész! Ilyen dögös ruhában mondta ki az igent Ördög Nóra

Nem az a szokványos menyasszonyi öltözet volt, az biztos.

MW

Ördög Nóra és Nánási Pál

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Czinege Melinda

A csinos műsorvezető a házasság világnapja alkalmából vett elő egy régi képet magáról és a férjéről. Meglepő esküvői képpel nosztalgiáztak: a TV2 műsorvezetője különleges darabot választott a nagy napra, fekete miniszoknyában és egyszerű fehér blézerben mondta ki a boldogító igent – szúrta ki az Origo. 

Arra, hogy sokan úgy látják, több mint egy évtizeddel a házasságkötésük után is boldogok, így reagált Ördög Nóra:

„Tényleg így van, és azt gondolom, semminek semmi értelme nem lenne, ha ez nem így lenne. Ez mindennek a mozgatórugója, ha köztünk valami nem lenne rendben, akkor semmi más sem lenne jó. 

Ez egy olyan kapcsolat, ahol nem kell játszmákat játszani, taktikázni, gondolkodni azon, hogy vajon mit akar a másik. Teljesen nyílt a kettőnk közötti kommunikáció, és ez a titka. 

Ha bármi felmerül, azt egyrészt érezzük is a másik rezdülésén, de meg is beszéljük. Nincs idő arra, hogy komoly feszültségek felgyűljenek és el tudjanak mérgesedni, mert előbb megbeszéljük. Ez az egyik legfontosabb tanulsága a mi tizenkét évünknek.”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában