Bulvár-celeb

2024.02.28. 05:16

Tóth Gabi megrázó vallomása: „nem tervezek én most semmit már”

Tóth Gabi a válás után már nem készül újabb esküvőre.

MW

Fotó: TV2

Tóth Gabi alig pár hónappal ezelőtt vált el hivatalosan is Krausz Gábortól, akivel egy közös gyermeket is nevelnek.

Tönkrement házasságuk óriási port kavart, hiszen mindenki azt hitte, a lehető legnagyobb rendben van velük minden, szerelemben és boldogságban élnek kislányukkal, Hannarózával együtt. A kis család Budapest mellett kezdett új életet, közös házat vettek, amelyet hónapokig csinosítgattak. Azonban már semmi sem tudta megmenteni a házasságukat.

Tóth Gabi Krausz Gábor
Fotó: Bors

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása azért is döbbentett meg mindenkit, mert a bejelentés után nem sokkal már olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint Gabi máshol keresi a boldogságot. Végül kiderült, ezek a híresztelések igazak voltak, Gabi ugyanis beleszeretett a Fricska együttes táncosába, Papp Máté Bencébe, akivel azóta hivatalosan is egy párt alkotnak.

Tóth Gabi nehéz időszakon van túl, megviselte a válás

Tóth Gabi a Tények Plusznak most egy őszinte interjúban mesélt az elmúlt hónapokról.

Gabi elmondta, bár Krausz Gáborral nem sikerült, még mindig hisz a házasságban, és abban is, hogy Isten előtt egybekelni, gyermeket nevelni az élet legfontosabb értelme és a legnagyobb felelősség is.

Azt azonban már nem tervezi, hogy újra oltár elé áll. Igazából semmit sem tervez, csak éli az életét, és hisz benne, hogy vele is megtörténhet, hogy egyszer templomi esküvőn fogadhat örök hűséget kedvesének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában