Megható tervek

2024.05.31. 11:45

Oszter Alexandra elárulta, hogy mi lesz az édesapjától örökölt birtok sorsa

Oszter Alexandra tavaly ősszel költözött le a hatalmas birtokra, Diósjenőre. Megtalálta lelki békéjét.

MW

Biztosan Oszter Sándor is örülne lánya döntésének

Forrás: MTVA

Alexandra az új életet az alapoktól kezdte, a felújítási munkálatokat a saját kezével végezte. A Diósjenőn álló birtok mostanra kezd megint olyan takaros lenni, mint azokban az időkben, amikor az édesapja élt ott: újra friss virágok illatoznak a kertben és a tornácon, a szobákban tisztaság és rend van, nem csöpögnek a csapok, működnek az elektromos berendezések. Szandi ráadásul most ismét együtt él az édesanyjával, Failoni Donatella, zongoraművésznővel, aki egy baleset miatt az elkövetkezendő hetekben nem lehet egyedül.

Nyári tábor gyerekeknek, felnőtteknek

Oszter Alexandra természetesen kész tervekkel vágott neki a vidéki életnek, már jó előre eltervezte, hogy nyári táborokat szervez gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt az Oszter-birtokon. A hosszas tervezést és előkészületeket most siker koronázza, ezen a nyáron már meg is nyitja a kapuit a táborhely. 

– Az első turnus már tele van, aminek nagyon örülök – mondta a Bors megkeresésére Oszter Alexandra, majd hozzátette: 

– Olajfestés workshop lesz gyerekeknek, illetve úgynevezett „visszavadítás”. Ez azt jelenti, hogy a fiatalokat leválasztjuk a mobiltelefonokról, erdei sétákat tartunk, megismerjük milyen madarak élnek ott, milyen fák, a természetközelségen lesz a hangsúly.

Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos kezdeményezés annak érdekében, hogy mentálisan egészséges generáció nőjön ki belőlük.

Ősszel a felnőtt korosztálynak szervezünk tábort, spiritualitáshoz közeli elvonulásokat, Wim Hof merüléseket.

Ez egy jégterápia, biztosan sokan láttak már olyan videókat, amiben emberek jeges kádba merülnek percekre. Ez a terápia nagyon jó az immunrendszernek és a pszichének is – tette hozzá Szandi, aki így folytatta: – Ezek az elvonulások természetesen nekem is fontosak, segítenek a lelki békém megőrzésében. Úgy igyekszem másoknak segíteni, hogy közben magamnak is jót teszek vele. Csodálatos küldetés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!