Vadvilág

2023.10.04. 12:00

Megújult, digitális formában tér vissza a Szerencsejáték Zrt. népszerű sorsjegye

Megújult formában és új térben mutatkozik be a Vadvilág sorsjegy. A négy egyszerű és gyors játékkal érkező e-sorsjegy, a Vadvilág+ nagyobb nyerési eséllyel és akár 50 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat. Az új e-sorsjegyet 2023. október 3. óta „kaparhatják” a játékosok a szerencsejatek.hu oldalon – közölte a Szerencsejáték Zrt.

MW

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az online térbe is beköltözik a nemzeti lottótársaság népszerű, 2022-ben bevezetett sorsjegycsaládja, a Vadvilág egyik tagja. A Szerencsejáték Zrt. által végzett kutatásból kiderült, hogy

a játékosok 70 százaléka szeret állatos sorsjegyekkel játszani, valamint a felmérés arra is rámutatott, hogy a sorsjegycsaládok esetében leginkább a több egyszerűbb játékot tartalmazó játékmenetet részesítik előnyben.

A társaság ezekre az igényekre alapozva vezette be a Vadvilág sorsjegycsaládot első lépésben papíralapon, amelynek október 3. óta immár digitális verziója is elérhető a nemzeti lottótársaság weboldalán.

A Vadvilág+ e-sorsjegyén a játékosok kedvenc kaméleonjukkal találkozhatnak, a virtuális fedőréteg alatt pedig állatszimbólumok tárulnak fel az első játékmezőben. Az új e-sorsjegy a gyors játékok kedvelőinek kínál szórakozási lehetőséget.

A Vadvilág+ főnyereménye 50 millió forint, emellett további milliós nyereményeket érhetnek el a kaparós sorsjegyjátékok kedvelői. A nemzeti lottótársaság új terméke 1000 forintos áron vásárolható meg.

A Szerencsejáték Zrt. a digitális sorsjegyek, köztük a Vadvilág+ megalkotása során is a játékosok igényeit vette figyelembe, ezért a játékokat elsősorban mobilra optimalizálták, de bármilyen okoseszközről és számítógépes böngészőből is elérhetők.

A Vadvilág+ 2023-ban már a harmadik új e-sorsjegy, amellyel a nemzeti lottótársaság bővíti e-sorsjegy-kínálatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában