Nagyszabású esemény

2024.03.02. 09:58

Nagyágyúk is részt vesznek az Évadnyitó Innovációs Konferencián (videó)

A március 21.-én és 22-én a Figyelő és a Világgazdaság szervezésében megtartandó Évadnyitó Konferencián a Mediaworks partnere az Innovációs Szövetség lesz. Az eseményt várhatóan Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter nyitja meg.

MW

Csák János kulturális és innovációs miniszter

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Az emberiség az elmúlt 240 év alatt hat nagy innovációs ciklust élt meg. Cél, hogy 2030-ra Magyarország a világ legjobb 25, Európa 10 legjobb innovátor országa közé kerüljön. Hogy a mesterséges intelligencia és a virtuális valóság korában sikerül-e elérni ezt, erről is szó lesz az Évadnyitó Konferencián, amelyet a Figyelő a Világgazdasággal karöltve a Magyar Innovációs Szövetség szakmai partnerségével rendez meg március 21-én és 22-én Budapesten – olvasható az esemény honlapján.

A konferencia apropójából kérdezte a Világgazdaság a szervezet ügyvezető igazgatóját, Mátrai Gábort arról, hogy mire és mivel készülnek a szervezők erre a nagyszabású eseményre, amelyet várhatóan Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter nyit meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában