Bulvár-celeb

2021.08.07. 12:52

Borzalmas baleset: lakóházba csapódott egy busz (videó)

Felismerhetetlenségig összeroncsolódott a házba csapódó busz. A balesetben öten sérültek meg. A tűzoltók videóján jól látszik, hogy még így is mennyire szerencsés volt a gyáli baleset, könnyen tragédia is lehetett volna belőle.

Gyál, 2021. augusztus 7. Összeroncsolódott autóbusz Gyálon 2021. augusztus 7-én. A busz összeütközött egy személyautóval, a balesetben a jármûvezetõk és a menetrend szerint közlekedõ járat három utasa könnyebben megsérült. A busz egy lakóház kerítésének ütközött. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Brutális közúti baleset történt Gyálon szombaton, a reggeli órákban: egy távolsági busz előbb karambolozott egy autóval, majd az ütközés erejétől letért az útról, és egy családi ház falának csapódott.

A busz átszakította a lakóház kerítését
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A lakóház érintett helyiségben épp akkor senki sem tartózkodott, így nem történt tragédia, miután a busz gyakorlatilag lyukat ütött a ház falán.

A busz áttörte a ház kerítését és az ablakot is, melynek következtében a szobában is károk keletkeztek.

A buszon a sofőrön kívül még három utas tartózkodott, ők könnyebben sérültek, az autóban pedig egy ember utazott, de szerencséjére ő sem sérült meg komolyabban – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában