óriási károk

2021.10.30. 13:17

Felkavaró képek érkeztek a budapesti tűzről: 20 tűzoltóautó küzdött a lángokkal

Kigyulladt egy raktárépület a X. kerületben.

Budapest, 2021. október 30. Tûzoltók egy kétszintes, újépítésû raktár- és irodaépületnél, amely kigyulladt Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában 2021. október 30-án. A fõvárosi hivatásos tûzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelõ erõkkel, húsz jármûvel érkeztek a helyszínre. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI / Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

A tűzoltók hat vízágyúval, valamint kézi vízsugarakkal körülhatárolták a X. kerületi Csillagvirág utcában kigyulladt raktárépület lángjait – írja a Ripost.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Egy kétszintes, mintegy háromezer négyzetméter alapterületű, konyhai és fürdőszobai felszereléseket tároló raktár- és irodaépület égett teljes terjedelmében.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A fővárosi egységek húsz járművel érkeztek a helyszínre, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a munkálatokat. A pilisszentiváni önkéntes tűzoltók két járműve is az esethez érkezett, valamint a közterület-fenntartó két hétezer literes járművet indított a vízhiányos területre, a tűzoltók munkáját segítve.

Az épület teteje több helyen beszakadt, az irodaépületnél a betonszerkezet erősen megroskadt. A földszintes összekötő épületből a tűzoltók gázpalackokat hoztak ki, amelyeket biztonságba helyeztek. Az egységek folytatják a munkálatokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában