kegyetlenség

2021.11.10. 11:52

Aljasság! Fagyállóval mérgezte meg apósát a születésnapján: sörösüvegbe töltötte a mérget

Be is csomagolta az ajándékot, ráírta, hogy „szeretettel”. Másnap telefonon érdeklődött, hogy van az apósa.

Forrás: police.hu

Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul szeptember 14-én egy szarvasi férfi. A felesége mentőt hívott hozzá, kórházba vitték, ahol szeptember 26-án meghalt. Kiderült, hogy fagyállót ivott, azt csomagolta be neki valaki úgy, mintha a születésnapjára készült ajándék lett volna.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség elfogta a meghalt férfi vejét – írta a police.hu alapján a beol.hu.

A 35 éves férfi azt mondta, hogy az apósa alkoholista volt, és emiatt döntött úgy, hogy eltávolítja a családból.

Azt gondolta, a mérgezés nem fog kiderülni, egyik ismerősétől fagyállót kért, azt beleöntötte egy csatos sörösüvegbe, majd a palackot becsomagolta. Egy cédulára ráírta, hogy születésnapja alkalmából fogadja szeretettel, majd két keresztnévvel alá is írta a jókívánságot.

Miután elkészült a csomag, elment az apósához és átadta neki azzal, hogy az ajándék a postaládája előtt volt, ő csak felvitte a lépcsőházból, ha már meglátta, hogy ott van.

Másnap hívta a felesége szüleit, érdeklődött a hogylétük felől, és az anyósa rögtön mondta neki, hogy a férje rosszul lett és kórházba került.

A férfi azt állítja, ekkor már megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyuljon, de tizenkét nap múlva meghalt.

A 35 éves szentesi férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában