Bulvár-celeb

2021.11.16. 10:36

Biztonsági kamera felvétele buktatott le egy sorozattolvajt

Lopás miatt 8 hónap felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték azt a nőt, aki két év alatt hat ház udvarára is betört Esztergom-Kertvárosban. Volt, ahová többször is visszajárt lopni, és még a rendőrségi kihallgatás sem tartotta vissza a további lopásoktól.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A nő július 11-én az esztergom-kertvárosi vasútállomás biciklitárolójában egy leláncolt bicikliről leszerelte a sebességmérőt, a kormánytáskát, illetve az akkumulátoros ledes lámpát, amellyel összesen 28 600 forintos kárt okozott.

Az esetről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A nő további hat, esztergom-kertvárosi lakótól is lopott.

Szintén júliusban kétszer mászott be egy ház udvarába, ahonnan kerti

díszeket lopott összesen 10 800 forint értékben. Egy másik ház elől egy biciklit vitt magával.

A nő azonban nem idén kezdte a lopást: már 2019-ben egy ház előkertjéből is vitt magával kerti díszt, ugyaninnen idén júniusban díszgombát lopott. A nő 2019 nyarán pedig egy ház előtt álló szemetestárolót vitt el, idén június végén pedig a nyitott kapun át bement egy udvarra és onnan gumilabdát lopott.

A rendőrök a nőt július 8-án kihallgatták, de ez nem tartotta vissza,

július 13-án egy újabb lakás udvaráról konyharuhát, ruhákat, seprűt, kést, és fésűt lopott, július 19-én éjszaka egy udvarról kardvirágot vitt el.

A nőt a bíróság július 7-én jogerősen 8 hónap fogházra ítélte, amelynek végrehajtását másfél évre felfüggesztette

– írja az Origo.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában