Nagy fogás

2022.03.27. 06:54

Lomtalanításon fogtak el két körözött bűnözőt

A két férfit lopásért és garázdaságért vonták felelősségre.

A XIII. kerületi rendőrök két körözött férfit is elfogtak és öt autót kivontak a forgalomból, amelyek alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre. Mindezt az éppen zajló lomtalanítás során – adta hírül a Tények.

Forrás: police.hu

Nem a véletlen szerencse vezette az angyalföldi rendőröket; célzott közbiztonsági és közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a főváros XIII. kerületében zajló lomtalanítás területén március 17-én – közölte a rendőrség.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Budapesti Polgárőr Szövetséggel, a Katasztrófavédelmi Polgárőr Szövetséggel, a kerületi Közterület-felügyelettel, valamint a Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztállyal közösen ellenőrizték az angyalföldi utcákat.

A rendőrök két körözött férfit fogtak el: a 34 éves Sz. Istvánt lopás miatt, a 31 éves P. Istvánt garázdaság miatt körözték. Öt forgalmi engedélyt bevontak, mert a járművek alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre, a vezetők ellen szabálysértési eljárás indult. Egy sofőrt engedély nélküli járművezetés miatt állítottak elő, négy emberrel szemben közterületi alkoholfogyasztás, eggyel közlekedési szabálysértés miatt indult eljárás.

 

Találtak egy nyitott csomagtartóval felejtett autót is, a nyilvántartásból azonosították a tulajdonost, majd szóltak neki, nehogy valaki az ő kocsiját „lomtalanítsa".
 

Az angyalföldi rendőrök a lomtalanítás idején fokozottan ügyelnek az érintett területek közrendjére, közbiztonságára és közlekedésére – hangsúlyozta a rendőrség.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában