Szörnyű részletek

2022.10.22. 04:50

Az Edda munkatársának egyre rejtélyesebb a halála

Tragikus hirtelenséggel halt meg az Edda Művek munkatársa, Kiss Zoltán "Hagyma", aki sofőrként 28 évig szállította az Edda tagjait a koncertekre. Pataky Attila is megszólalt a haláleset kapcsán.

Forrás: Bors

Pataky Attila könnyeivel küszködve nyilatkozta, hogy hivatalos tájékoztatást még nem adott a rendőrség Kiss Zoltán haláláról, de valószínűleg biciklijével megcsúszhatott és szerencsétlen esés következtében szerzett súlyos fejsérülést.

Még most sem térek magamhoz

Hivatalos rendőrségi tájékoztatást nem kaptunk, de úgy tudjuk, épp biciklivel tartott hazafelé, majd lekanyarodott az útról, és talán rosszul lett, vagy egy murván elcsúszott, nem tudni, de olyan komoly sérülés érte a fejét, ami a tragikus halálához vezetett

– mondta az EDDA frontembere, akit hidegzuhanyként ért barátjuk halálhíre.

 Tegnap reggel Gömöry Zsolt hívott fel, akkor tudtam meg, hogy mi történt. Még most sem térek magamhoz, mert ő családtag volt, egy biztos oszlopa dőlt ki a zenekarnak. 

Meg kell találnunk, ki fog helyette a volán mögé ülni. Ez nagyon bizalmi kérdés, hiszen az utazások alkalmával az életünket adjuk a sofőr kezébe. Ő már minden rezdülésünket ismert – jelentette ki a zenész.

Pénteken a Bors szerkesztőségében jelentkezett egy szemtanú, aki ott volt a szörnyű baleset helyszínén. Ágnes részletesen beszámolt a csütörtök esti órákban történtekről.

Éppen hazafelé tartottam

"Biatorbágyon, leszálltam a buszról a tónál, és arra lettem figyelmes, hogy egy mentő- és egy villogó rendőrautó áll az út közepén. Közelebb mentem, két kutyáját sétáltató helyi lakos arról beszélgetett, hogy ki lehet a sérült férfi, aki elesett a biciklivel. Elmondták, hogy ősz a haja és a bajusza, tőlem kérdezték meg, esetleg ismerem-e. Nem engedtek be a mentőautóba, hogy megnézzem. Ekkor már az ellátása zajlott, akkor vettem észre, hatalmas tócsában állt a vér az úttesten, ami másnap reggelre sem száradt fel" - mesélte a szemtanú a Borsnak.

A nő a többi szemtanúval gyanúsnak találta a körülményeket, ugyanis jelentősen sérült az áldozat biciklijének kereke, mely arra enged következtetni, hogy egy autó sodorhatta el. 

 

A sérült biciklit a mentők távozása után végül a helyi bolt kerítéséhez tolták és jelezték egy helyi Facebook-csoportban, hogy a hozzátartozója ott találják.

"Mi csak ma, a Borsot olvasva tudtuk meg, hogy ő az Edda Művek sofőrje volt. Mélységesen lesújtott minket a hír, és a helyszínen gyertyagyújtást szerveznek az emlékére" - zárta gondolatait az informátor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában