Krimi

2022.12.17. 01:44

Jogsi nélkül vezetett, három napra rács mögé került a nógrádi celeb

A nool.hu megtudta, hogy egy országosan ismert hazai celeb három napot töltött a fogdán, mert egy közúti ellenőrzés során lebukott: engedély nélkül vezetett.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Dan Henson

A vezetői engedélyét ráadásul azért vonták be, mert annyi büntetőpontja gyűlt össze, hogy amiatt elvették a jogosítványát. 

A Nógrád megyei hírportál megkereste az ügyben a Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkárát, Bárány Dávid elmondta, hogy december 14-én valóban történt egy bíróság elé állításos eljárás, amiben egy salgótarjáni férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt 3 nap elzárást, 300 ezer forint pénzbírságot és 3 hónap járművezetéstől eltiltást szabott ki a Salgótarjáni Járásbíróság szabálysértési ügyekben eljáró bírósági titkára. Hozzátette, fellebbezés hiányában a bíróság döntése jogerőre is emelkedett - írja a nool.hu.

A rendőrök előállították az illetőt, majd az eljárás alá vont személy 3 nap időtartamra a fogdára került. Ezt a kényszerintézkedést visszatartás jelleggel alkalmazták a rendőrök.

Mint azt a sajtótitkártól megtudtuk, a fogdán eltöltött 3 napot a bíróság jóváhagyta, így ezt már nem kell újra letöltenie. Ha azonban a következő 3 hónapban volán mögé ül, úgy már jóval szigorúbb büntetésre számíthat és akár 1 évre is börtönbe kerülhet.

A közismert férfit telefonon érte el a nool.hu. Nem cáfolta ezeket az információkat, de határozottan elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzon az ügy kapcsán.

A Bors felhívta a Gáspár testvéreket is, hogy kiderítse kiről lehet szó.

A Nógrád megyei hírességek közül elsők közt Gáspár Zsoltit érték el:

Hallottam az esetről, de tisztáznám: nem én vagyok az!

Engem amúgy is sofőr szokott hozni-vinni – szögezte le a tévés személyiség. A Bors ezután Zsolti testvérét, Gáspár Győzőt, azaz Győzikét kereste fel, akinek korábban gyűlt már meg baja a törvénnyel. Ő sejtelmesen csak ennyit mondott:

Nem szeretnék nyilatkozni.

Hogy ez azt jelenti, hogy Győzikéről van szó, vagy csak terel, nem lehet tudni, de egyszer minden kiderül...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában