Krimi

2023.11.08. 14:07

Tömegszerencsétlenséget előzött meg egy szabadnapos rendőr Tolna megyében

A dombóvári rendőrség baleseti helyszínelője éppen egy szaktanfolyamról tartott haza Budapestről, amikor meglátta, hogy a 65-ös főútra olaj ömlött. Az eső miatt egyébként is nedves úton így gyakorlatilag életveszélyessé vált.

Több bejelentés is érkezett november 3-án a kora délutáni órákban arról, hogy a 65-ös főúton Iregszemcse és Tamási között több tíz kilométer hosszan olaj folyt ki az útra, amely ettől nagyon csúszóssá vált.

A bejelentések után rövid időn belül több autó is lecsúszott az úttestről.

Schellenberger Patrik balesethelyszínelő pont ekkor tartott hazafelé egy tanfolyamról. A kocsijával ő is megcsúszott egy emelkedős, kanyargós szakaszon.

Azonnal kiugrott a kocsiból, és jelezte a többi sofőrnek a veszélyt. Közben segítséget nyújtott a bajba jutott autósoknak is, és hívta a kollégáit. Később ők vették át a forgalom irányítását.

A többi autós segítségével sikerült megtalálni azt a kamionost is, akinek az autójából - műszaki hiba miatt - szivárgott az üzemanyag.

Az eset után a rendőrök eljárást indítottak - írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában