Krimi

2024.01.20. 20:45

Brutális emberölés Nyíregyházán

Egy 39 éves nő az áldozat.

Forrás: szon.hu / Pusztai Sándor

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy, a nyíregyházi Huszár-telepen történt bűncselekménnyel összefüggésben. A sajtóosztály közölte: a feltételezett elkövetőt elfogták és őrizetbe vették - írja a szon.hu.

Kézen fogva sétáltak 

A szabolcsi hírportál munkatársai a helyszínen jártak és az ott élőktől megtudták: az áldozat egy 39 éves hölgy, aki az élettársával lakott az egyik lakásban – a szomszédok úgy tudják, hogy a férfi a feltételezett elkövető. A társasházból éppen kilépő lakók elmondták, hogy

 szombat hajnalban, három óra körül négy rendőrautó érkezett a telepre. A helyszínelők kora délután távoztak, egy rendőrautó azonban ott maradt járőrözni.

A szomszédokat nagyon megrázta az eset. Állításuk szerint az asszony az ötven év körüli párjával élt együtt, s közösen nevelték a férfi korábbi házasságából született gyerekeit, és az unokáit. Egy a portálnak név nélkül nyilatkozó férfi úgy hallotta, hogy az egyik gyerek jelentette be a gyilkosságot hajnali egy és két óra körül. A lakók azt mondták, ők semmit sem hallottak, de hozzátették: pár napja már sem a nőt, sem a férfit nem látták. Egy másik szomszéd korábban gyakran látta a párt kézen fogva sétálni, mint mondta, fel sem merült benne, hogy bármilyen gond lehet közöttük.

A Tények információi szerint a férfi agyonverte élettársát, majd nevelt gyerekeit napokra a holttesttel hagyta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!