Albumot is készítenek

2020.07.13. 11:36

Gospelturnéra indul Malek Andrea és Jáger Bandi

Húszállomásos gospelturnéra indult Malek Andrea énekes és Jáger Bandi dzsesszzongorista, zeneszerző. Pénteken Veszprémben lépnek fel jótékonysági koncert keretében, amellyel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályát támogatják – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.

Malek Andrea Poncia szerepében a Bernarda Alba című musical próbáján a Müpa Fesztivál Színházában 2017. szeptember 21-én. A darabot Federico García Lorca drámája alapján Michael John LaChiusa írta, Böhm György rendezte. A bemutatót szeptember 22-én tartják.

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

A Malek Andi Soulistic formáció a gospel, a soul és a rhythm and blues műfajokat ötvözi, idén Kegyelmed oly nagy című daluk megkapta a legjobb dicsőítő dalnak járó Szikra-díjat.

A karantén időszakában több dal is született, köztük a járványhelyzetről szóló Reménység, amelyre nemsokára klip is készül mondta el Jáger Bandi dzsesszzongorista, zeneszerző az M1 aktuális csatorna hétfői adásában, hozzátéve: augusztusban új gospelalbumot készítenek, amely a terveik szerint ősszel jelenik meg.

A húszállomásos gospelturné megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta

hangsúlyozta.

Malek Andrea elmondta: a gospeldalok zenéjét Jáger Bandi szerezte, míg a szövegek nagy részét ő maga írta.

Borítókép: Malek Andrea Poncia szerepében a Bernarda Alba című musical próbáján a Müpa Fesztivál Színházában 2017. szeptember 21-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában