regisztrációhoz kötött

2021.03.23. 12:07

Nagy Sándor és Szerednyey Béla lesz a Musical Neked Klub vendége

A sorozat ötödik részében olyan kérdésekről esik szó, mint hogy milyen képességekre van szükség a musicalek színpadán a jó énekhangon túl, vagy máshogy kell-e készülni egy prózai darabra, mint egy zenés produkcióra.

Budapest, 2013. október 22. Kiss Ramóna (b) az élet show-ja és Nagy Sándor (j) András szerepében Orosz Dénes azonos című filmje alapján, Galambos Attila, Orosz Dénes, Szente Vajk és Szirtes Tamás szövegkönyvírók által írt Poligamy című musicaljének próbáján a budapesti Madách Színházban 2013. október 22-én. A darabot 2013. október 26-án mutatják be Szirtes Tamás rendezésében. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kallos Bea

Folytatódik a Musical Neked Klub: szerdán este két színművésszel, Nagy Sándorral és Szerednyey Bélával beszélget a sorozat házigazdája, Szente Vajk.

Az online ismeretterjesztő sorozat ötödik részének címe: Prózai vagy zenés színész? – művészeti díjakat kaptak a Puskás, a musical szereplői.

A szervezők közleménye szerint a beszélgetésen olyan kérdésekről esik szó, mint hogy milyen képességekre van szükség a musicalek színpadán a jó énekhangon túl, vagy máshogy kell-e készülni egy prózai darabra, mint egy zenés produkcióra.

A nemrég Jászai Mari-díjjal kitüntetett Nagy Sándor a Madách Színház zenés darabjaiban kezdte pályafutását, azóta viszont legalább annyi prózai szerepben láthatta a közönség, mint musicalben.

Szerednyey Béla, aki zenés, prózai és filmszerepei mellett rendezőként is számos produkcióban vett részt, eddigi Jászai Mari-díja és érdemes művész elismerése mellé a Magyarország Kiváló Művésze kitüntetést kapta meg – idézik fel a közleményben.

Mint írják, a szerdai beszélgetés ezúttal is a Zoom-alkalmazásban lesz követhető 20 óra és 20 óra 45 perc között.

A program megtekintése ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma limitált. Az érdeklődők az info@musicalneked e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől, és este 19 óra 50 perctől tudnak majd csatlakozni a nekik küldött linkkel – olvasható a közleményben.

Borítókép: Kiss Ramóna az élet show-ja és Nagy Sándor András szerepében Orosz Dénes azonos című filmje alapján, Galambos Attila, Orosz Dénes, Szente Vajk és Szirtes Tamás szövegkönyvírók által írt Poligamy című musicaljének próbáján a budapesti Madách Színházban 2013. október 22-én.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!