Remek lehetőség

2022.03.21. 14:43

Még lehet csatlakozni az Eleven Tavasz Fesztivál zenészei, művészei közé!

A szervezők amatőr és profi zenészeket, illetve olyan alkotókat keresnek, akik művészeti programokkal színesítenék a fesztivál kínálatát.

Zenei és művészeti programpályázatot hirdet az Eleven Tavasz, a budapesti Bartók Béla út nyárváró fesztiválja. A fesztivált május 20. és 22. között rendezik meg művészeti és helytörténeti sétákkal, alkotóműhelyekkel, kerékpáros és zenei programokkal, családi workshopokkal és gasztronómiai ínyencségekkel.

Az Eleven Tavasz zenei programjainak színesítésére zenészek, amatőr és profi zenekarok, duók és szóló előadók, produkciók jelentkezését várják március 31-ig.

A szervezők keresik továbbá azokat a művészeket, alkotókat, foglalkozást tartó személyeket, műhelyeket, csoportokat, akik minőségi művészeti programokkal színesítenék a fesztivál kínálatát. A művészet és a környezet fúziójára koncentráló programokkal szerdáig lehet jelentkezni. A foglalkozásoknak a Bartók Béla Boulevard utcái, közterületei, vendéglátóhelyei, galériái, kreatív műhelyei adnak helyszínt.

További információ a bartokbelaboulevard.hu oldalon található.

Borítókép: MTVA / Bizományosi: Nagy Zoltán

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!