Országos döntő

2024.05.28. 10:00

Ismerje meg a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játék Győr-Moson-Sopron vármegyei jelöltjeit és szavazzon!

Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában ez már az országos döntő, ahol az Ön szavazata is számít! Vármegyéről vármegyére haladva mutatjuk meg a jelölteket, de szavazni természetesen valamennyi versenyzőre tud, akár naponta is! Ma a Győr-Moson-Sopron vármegyei jelöltek mutatkoznak be.

MW

Bárki szavazhat az év tesitanárára

Forrás: Magyar Diáksport Szövetség

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Ismerje meg a tesitanárokat:

30 év alattiak: Kalmár Martin / Győr / Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Iparművészeti Szakgimnázium

Kalmár Martin vagyok, 26 éves, testnevelés–műveltség területes tanító. 2022 óta dolgozom a Győri Kovács Margit iskolában, ahol jómagam is végeztem általános iskolai tanulmányaimat. Emellett az Üstökös FC Győr U13-as csapatát vezetem labdarúgóedzőként. Jelenleg a 6. a osztály osztályfőnökeként is tevékenykedem.

Kisiskola kategória: Szilágyi János / Zsira / Zsirai Általános Iskola

Szilágyi János vagyok. Több mint 30 éve testnevelőként dolgozom a Zsirai Általános Iskolában, valamint edzőként a kőszegi síugrók munkáját irányítom. Törekedtem megszerettetni a mozgást, a sportolást tanítványaimmal. Fontosnak tartom azt hogy rendszeresen mozogjanak, ismerjenek meg minél több mozgásformát. Ha valamiben kiemelkednek, akkor azt akár iskolai akár egyesületi keretek között fejlesszék tovább.

Nagyiskola kategória: Molnár Csaba / Csorna / Soproni SZC Hunyadi János Technikum

Molnár Csaba vagyok. 24 éve tanítok középiskolában szülővárosomban, Csornán, biológia–testnevelés–gyógytestnevelés szakos tanárként. Megtisztelő, hogy pár tanítványom „kedvenc tesitanárának” tart. A jelölő diákjaim iránti tiszteletből vállalom a szereplést.

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Szavazzon az összes kategóriában akár naponta, de siessen: a szavazás június 10-én zárul! Köszönjük, hogy velünk játszott!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában