Halász Rebeka

2023.10.23. 09:12

Férfiként tarolt a gyönyörű tapolcai énekes a Sztárban sztár leszek!-ben +videó

A Sztárban Sztár leszek című műsorban ezúttal Cee Lo Green bőrébe bújva remekelt Halász Rebeka, akit a felismerhetetlenségig kisminkeltek a vasárnap esti fordulóra. Akkora sikert aratott, hogy továbbra is versenyben maradt. Döbbenetes hatást keltett, amikor a feketére sminkelt és kövérre kitömött férfi test a dal előadását követően megszólalt Rebeka már megszokott, csilingelő hangján.

Tóth B. Zsuzsa

A Sztárban sztár leszek! tapolcai énekese, Halász Rebeka ezúttal férfibőrbe bújt, és így is nagy sikert aratott

Forrás: TV2

A tapolcai énekes szerint mindig nagy kihívást jelent nőként férfi szerepbe bújni, de azon volt egész héten, hogy a feladatból a maximumot kihozza és ez sikerült neki. Produkciója után Majka úgy fogalmazott, hogy Rebekán mindig csak akkor érzi azt, hogy a lány hangulatba jön, amikor egy-egy karakter kedvéért idegen bőrbe bújik. Ez szerinte arra utal, hogy kényelmetlenül érzi magát, amikor saját magát kell megmutatnia a színpadon. 

Babett szerint is gátlásosabb, és néha ugyan elvétette a tempót, de aztán mindig visszatért. Joci úgy érezte, hogy Rebeka most volt a legjobb, de még lazulnia kell. Gabi értékelte, hogy a lány nem megsértődik a kritikákon, sőt, inkább felszívja magát és minden szakmai tanácsot megfogad. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában