Halász Rebeka

2023.10.30. 06:07

Óriási vitát robbantott ki a Sztárban sztár leszek!-ben a gyönyörű tapolcai énekes +videók

A Sztárban sztár leszek! című műsor tapolcai üdvöskéje, Halász Rebeka vasárnap esti produkcióját a műsorvezető, Tilla Attila úgy minősítette, hogy a csinos lány valóságos hurrikán volt a színpadon. Rebeka ezúttal ismét női szerepben volt látható a képernyőn az élő showban. Ezúttal a gyönyörű Kelly Rowland egyik dalával lépett színpadra és tovább jutott.

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebeka euúttal kelly Rowland bőrébe bújt

Forrás: TV2

A tapolcai versenyző vallotta, hogy erős hangtechnikát, erős levegővételt követelt a dal előadása. Előadásmódban igyekezett mindent beleadni, hangban visszafogni magát, ez később Babett nehezményezte. 
− Ennyire összetett feladatom még nem volt, félek egy kicsit, hogy az ének a tánc rovására megy, vagy éppen fordítva, de bízom benne, hogy minden a legjobban sikerül és megugrom a feladatot – mondta Rebeka a színpadra lépés előtt.  

A produkciója után parázs vita alakult ki a mentorok között, Majka a színes bőrű előadóvá sminkelt lányra az mondta, hogy kéményseprőre hasonlít leginkább, erre Tóth Gabi Rebeka védelmére sietett, úgy fogalmazott, hogy ez méltatlan kifejezés. Babett úgy vélte, hogy mozgásban most volt a legszexibb, de hangban kevesebbet nyújtott ezúttal Rebeka. Joci a nagy fejlődést és akarást méltatta, de úgy vélte, még mindig van hova fejlődni a mozgás terén.  

A mentorok abban egyet értettek, hogy a tapolcai versenyző mozgása nagyon sokat fejlődött, most volt a legjobb, legszexibb a színpadon. Végül első körben mindhárom mentor 8 pontot adott, majd Pápai Joci újra tervezett és kilencre módosított. Így a nyolcadik versenyzőként színpadra lépő Rebeka holtversenyben felkerült a hetedikről az ötödik helyre.    

Rebeka a középmezőnybe került így és a szavazatoknak köszönhetően megmenekült a veszélyzónától is. A jövő heti versenyen újra izgulhatunk érte.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!