Hol készült a kép?

2024.01.25. 19:15

Idegen került a képtárba - játsszunk ma is!

Újra játékra hívjuk olvasóinkat, vármegyei kalandozásunkat ezúttal egy balatonfűzfői, egy hajmáskéri és egy veszprémi fotóval folytatjuk. A három kép mellett mutatunk egy negyediket, mely viszont máshol készült.

Benkő Péter

Fotó: Benkő Péter

Most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi az idegen kép helyszíne, csupán arra, vajon a négy közül melyik fotó készült vármegyénken kívül.

Láthatnak egy Balaton-közeli képet, ami önmagában talán elsőre nem lesz ismerős, csak azoknak, akik rendszeresen megfordulnak nyaranta ezen a helyen. Egy másik képen, melyet bizonyára felismernek olvasóink, hajmáskéri részletet örökítettünk meg, a fotó viszont már nem mai. A harmadik Veszprém határában készült, a negyedik kép pedig az egyik szomszédos vármegyében. Vajon melyik az idegen a képtárban a négy közül, esetleg lesz-e olvasóink között, akinek a "kakukktojás" fotóról konkrét településnév is eszébe jut?

Fotó: Benkő Péter
Fotó: Benkő Péter
Fotó: Benkő Péter

 

Fotó: Benkő Péter

Játékos kedvű olvasóink válaszait a veol.hu Facebook oldalán kommentben várjuk. Tegnap is feltettünk egy hasonló kérdést, amely ITT olvasható.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában