hirdetés

2019.04.09. 15:56

Magas színvonalú ADR oktatás a budapesti oktatóközpontban

A jó pap is holtig tanul. Mondja a közmondás. És mennyire igaz. Rengeteg olyan foglalkozás létezik, amelyiknél időről időre meg kell újítani az ismereteket ahhoz, hogy naprakészen be lehessen tartani a folyton változó törvényi előírásokat.

Az ADR oktatás is ezért annyira fontos. Mivel veszélyes anyagok kezeléséről és szállításáról van szó, ezért annak a személynek is szükséges ADR oktatáson részt vennie, aki korábban már rendelkezett ilyen képesítéssel, csak lejárt az engedélye. Azoknak a sofőröknek, akik elvégzik a tanfolyamot, versenyelőnybe kerülnek a többi álláskereső fuvarozóval szemben. Ez a szakma jelenleg igen jól fizet, hiszen Európa-szerte hatalmas hiány mutatkozik ebben a szférában. Az ADR oktatás által a jelentkezők további megbecsülés növekedésben részesülhetnek, amelyet a munkáltatók még magasabb bérezéssel jutalmazhatnak. Bárki pályázhat a kurzusra, aki megfelel néhány alapvető kritériumnak. Csupán B járműkategória megléte, valamint a 20. életév betöltése szükséges az ADR oktatásra való jelentkezéshez. A Transzport Studium oktatóközpont olyan remekbeszabott ajánlatokkal kecsegtet, amelyeket érdemes kihasználni. Roppant kedvezményes szállásajánlatokat kínál a tanfolyam idejére, és, amennyiben valaki ugyanilyen feltételek mellett valahol olcsóbban is részt vehetne az ADR oktatáson, akkor az iskola árgaranciát biztosít, valamint további engedményeket is szavatol. Aki rendelkezik már hatósági bizonyítvánnyal a veszélyes anyagok nem-tartányos szállításához, annak is megéri felkeresnie az iskolát, hiszen értékes továbbképzésekben részesülhet, amelynek révén szakmailag is magasabb szintre emelheti a tudását, és ezáltal nagyban kiszélesítheti a vállalható munkapozíciók körét. A szakosító ADR oktatás utáni vizsga letételével akár különféle robbanó- és sugárzó anyagokat is szállíthat az aspiráns. Utóbbi képesítés kizárólag akkor szerezhető meg, ha a pályázó már magáénak tudhat egy érvényes alapfokú sugárvédelmi oktatási bizonyítványt is. A tanfolyam egyetlen tantárgy meghallgatására korlátozódik, a speciális ismeretekre, amelyből a számonkérés írásban, és szóban történik. Aki abszolválja a vizsgát, valóban nem mindennapi feladatköröket tölthet majd be munkája során. Ez a hivatás mindenkor felelősségteljes hozzáállást követel, egyrészt ezért is az ADR oktatáson való személyes megjelenés nélkül nem teljesíthető a kurzus. Az oktatók több évtizedes gyakorlati tapasztalattal a hátuk mögött, és a folyamatosan gyarapodó elméleti ismereteik révén biztosítékot jelentenek minden hallgatónak az ADR oktatás magas fokú minőségére. A tanfolyamra való jelentkezés az iskola online platformján keresztül is leadható, amely a vidéki tanulóknak lehet leginkább hasznos. Ezenkívül személyesen is be lehet nyújtani a jelentkezési űrlapot az elérhetőségek menüpont alatt található budapesti címen, az ügyfélfogadási és egyben oktatási helyszínen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában