Elismerés

2022.05.19. 16:00

A füredit választották Magyarország legjobb kempingjének

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu a „Legjobb kemping” díjat nyerte el a magyarországi kempingek közül az ACSI vendégeinek szavazatai alapján - közölte a jó hírt szerkesztőségünkkel a társaság.

Napló

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping” kategóriában Fotó: Balatontourist

A hollandiai székhelyű kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit, közel 50 000 szavazó véleménye alapján. A megmérettetés az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában. 

A kempingezők Európa-szerte adhatták le szavazataikat az ACSI weboldalain. Ezek a webhelyek évente 60 millió oldalmegtekintést regisztrálnak, és mintegy 9700 kempingről kínálnak információkat látogatóiknak. 

– Az ACSI-díj garancia egy felejthetetlen nyaralásra a nyertes kempingben, hiszen maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat – vélekedett Ramon Van Reine, az ACSI vezérigazgatója, aki hozzá tette még, hogy az ACSI weboldalain külön szűrőt állíthatnak be az érdeklődők a díjnyertes kempingekre.

Forrás: Balatontourist

A magyarországi kempingek közül a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping” kategóriában. A rangos elismerés hatalmas büszkeség a kemping üzemeltetői számára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!