Programok

2024.02.28. 17:00

Nyílt nap a NAV-nál Veszprémben

Nyílt napot tart a Nemzeti Adó- és Vámhivatal március 8-án Veszprémben a minél szélesebb körű tájékoztatás érdekében.

Szijártó János

Forrás: Getty Images

Az érdeklődőket 9 órától várják a NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságán, a Brusznyai Árpád utca 22–26. szám alatt, ahol a résztvevők tájékoztatást kaphatnak az adó- és vámigazgatás történetéről, az igazgatóság és a NAV Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának munkájáról. A bevetési igazgatóság bemutatóján láthatnak egy szolgálati kutyát munka közben, majd fegyverbemutatón is részt vehetnek. A résztvevők a program zárása előtt ujjlenyomatmintát is kérhetnek.

A nyílt nap programja a 9 órakor kezdődő megnyitó után Dégi Zoltán igazgató előadásával folytatódik, amelyben az adózás és a vám történetéről hallhatnak a megjelentek a NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága bemutatásával együtt. A következő előadás 9.50-kor a Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatóság és a bűnügyi szakterület munkájának ismertetését ígéri, Bajnóczi Ádám pénzügyőr százados prezentálásában. A szünet után 10.22 és 11 óra között a bevetési igazgatóság egy szolgálati kutya munkájáról ad tájékoztatást, fegyverzettechnikai bemutatóval együtt. 11 órától Kóródi Attila pénzügyőr főtörzsőrmester bűnügyi technikai feladatokról beszél, és az ujjlenyomat-vételi eljárást is megismerhetik az érdeklődők. SZJ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!