Karbantartás

2024.03.02. 14:00

Üzemszünet lesz vasárnap a NAV-nál

A NAV háttérrendszerének karbantartása miatt a NAV webes felületei és a NAV-mobilapplikáció egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők március 3-án, vasárnap 9 órától 21 óráig.

Szijártó János

Forrás: Getty Images

A Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság közleményéből kiderül, hogy karbantartás miatt a március 3-ai kezdetű, az egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos bejelentések az „Igazolási kérelemmel benyújtott bejelentés” nyilatkozat jelölésével (23. pótlap 6. rovat) március 4-én éjfélig utólagosan benyújthatók. A karbantartás a webes ügysegéd egyéni vállalkozói moduljában tett bejelentéseket is érinti, ezért az egyéni vállalkozók az adat- és változásbejelentéseket lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívül tegyék meg. Az ebben az időszakban elküldött bejelentések is rögzülnek, csak a karbantartás befejezése után, ezért azokat nem kell utólag megerősíteni, megismételni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!