helyi időjárás

2021.05.06. 06:54

Csütörtökön is borongós marad az idő Veszprém megyében

Borongós lesz csütörtökön az ég felettünk, ám csapadék csak elszórtan várható. Íme, Veszprém megye időjárása a hétre:

idokep.hu

Fotó: Elekes Gergő

Csütörtökön északkeleten több, máshol kevesebb napsütésben lesz részünk, ugyanis többnyire a felhők lesznek túlsúlyban. Számottevő csapadék azonban nem várható. Az ország északi felén élénk, erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 2-10, délután 13-19 fokot mérhetünk – írja az idokep.hu.

Pénteken újabb hidegfront érkezik, sokfelé várható eső, zápor, és a szél is többfelé megélénkül. A csúcshőmérséklet hazánk nagy részén 12 és 17 fok között alakul, délen, délkeleten délelőtt azonban még 18-21 fok is lehet.

Szombaton a napos-gomolyfelhős időben legfeljebb keleten, északkeleten fordulhat elő néhol egy-egy gyenge zápor. Többfelé élénk lesz az északnyugati szél. Hajnalban 0-7, délután 14-19 fok várható.

Vasárnap felmelegedés veszi kezdetét sok napsütéssel, élénk, északnyugaton erős déli-délkeleti széllel. Hajnalban még meglehetősen hűvös lesz, napközben viszont 18-23 fokig melegszik a levegő. Hétfőn már 22-27 fok valószínű.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!