Lassan melegszik az idő

2021.12.29. 07:28

Szerdán szükségünk lesz az esernyőre

Erősen felhős vagy borult, párás idő lesz. Sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést. Főleg a nap második felében várható eső, szitálás, de északkeleten vegyes halmazállapotú csapadék is hullhat. +6, +7 fok köré enyhül az idő. Az északnyugati szél megélénkül - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint szerdán többnyire borult marad az ég felettünk, gyakran párás lesz a levegő, többször számíthatunk esőre, záporesőre. Délután kissé szakadozik a felhőzet felettünk. Gyenge északnyugati szél fúj. A hőmérséklet lassú melegedés mellett elérheti a 4 Celsius-fokot.

Csütörtökön jellemzően erősen felhős, borult égre tekinthetünk fel. Gyenge eső, záporeső főként a délelőtti, déli órákban fordulhat elő. Délután kevés napsütésben is bízhatunk. Általában gyenge marad a nyugatias szél. A hőmérséklet reggel 2, délután 6 Celsius-fok körül ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!