Közte némi napsütéssel

2022.05.24. 07:14

Reggel és este is számíthatunk csapadékra Veszprém megyében

A nap első felében - a délnyugati tájakat leszámítva - többfelé várható eső, zápor, zivatar. Délután északnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, keleten is megszűnik a csapadék. Az északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet délután - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Fotó: Elekes Gergő

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint kedden délelőtt csökken a felhőzet, napközben fátyolfelhőzet szűri a napsütést, jelentéktelen csapadék a reggeli órákban még előfordulhat. Késő este számíthatunk újra záporra, zivatarra. Általában mérsékelt marad az északkeleti szél. A hőmérséklet 23°C közelében tetőzik.
Szerdán változóan felhős égre tekinthetünk fel, egy-egy zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Délután hidegfront vonul át felettünk, főként ekkor számíthatunk csapadékra. Eleinte gyenge északi, délutántól megélénkülő északnyugati szél fúj. Reggel 13°C, délután 27°C ígérkezik a front érkezéséig. Este 16°C lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!