másfél órán belül elfogták

2018.06.01. 08:53

Kisboltban garázdálkodott egy veszprémi férfi

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő másfél órán belül elfogták a garázdasággal gyanúsítható 30 éves helyi férfit.

Egy veszprémi kis üzletből érkezett bejelentés a rendőrségre 2018. május 29-én az esti órákban, hogy ott egy férfi agresszívan viselkedik – adja hírül a police.hu. A 30 éves helyi lakos a bolt eladójával szóváltásba keveredett, majd lelökte a pultról a rágógumikat és a pénztárgéphez tartozó monitort.

Az intézkedő rendőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a kisbolttól néhány száz méterre elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Fotók: rendőrség

A 30 éves helyi lakos ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melynek keretében a rendőrök előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, tekintettel arra, hogy az elmúlt hét hónapban további két hasonló bűncselekményt követett el a megyeszékhelyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában