ideges lett

2018.08.26. 19:01

Dühös autós: árokba lökte az ittas kerékpárost

Bíróság elé állította garázdaság vétsége miatt az Ajkai Járási Ügyészség azt a 39 éves férfit, aki 2018 nyarán a 8-as számú főúton Devecser irányába közlekedve megelőzött egy ittas kerékpárost, majd a gépkocsijából kiszállt, és a férfit az árokba lökte, közölte Papp Norbert, a Veszprém Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Kovács Erika

Forrás: Illusztráció

A vádirat szerint a férfi 2018. június elején Devecser felé autózott a főúton, amikor látta, hogy előtte egy férfi ittasan, bizonytalanul halad kerékpárjával, és a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávba is áttér. Az autós többszöri próbálkozás után tudta a biciklist kikerülni, majd az előzés után az út szélén megállt, a kocsijából kiszállt, és számon kérte a szintén megálló kerékpárost, hogy miért közlekedik így? Miután az illető azt válaszolta, hogy „Kit érdekel!”, az autós férfi ideges lett, megragadta a másik nyakát, két kézzel belökte az árokba, majd távozott.Az ügyben az Ajkai Járásbíróság dönt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában