nem sikerült visszahódítani

2018.08.31. 10:53

Rajtakapta volt barátnőjét, erre hozzávágta a csokrot és megrongálta a kocsiját

A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 43 éves férfival szemben, aki 2018 nyarán Várpalotán, miután volt barátnőjét más férfival találta együtt, dühében letörte a nő kocsijának egyik visszapillantó tükrét és ablaktörlőit – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

Kovács Erika

A vádirat szerint a férfi 2018 tavaszán ismerkedett meg a sértettel, akivel rövid ideig párkapcsolatban állt. A nő 2018. június közepén közölte a férfival, hogy szakítani kíván vele, és megkérte, hogy a férfi otthonában lévő holmijait vigye el a várpalotai lakására.

A vádlott másnap reggel egy csokor virággal és a holmikkal érkezett meg a lakásba, ahol azonban az ágyban alvó barátnője mellett egy idegen férfit is talált. A vádlott ezen feldühödött, és előbb a virágcsokrot a sértetthez vágta, majd a sértett ház előtt parkoló autójának visszapillantó tükrét és az ablaktörlőit törte le, miközben a gépkocsi fényezését is több helyen megsértette.

A férfi a rongálással okozott 191 000 forintos kárt a nő részére később megtérítette.

Az ügyészség a férfival szemben büntetővégzés meghozatalával próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!