kattant a bilincs

2019.01.25. 16:00

Több millió forintnyi értéket loptak egy Balatonszepezd közelében lévő házból – Lecsaptak rájuk a rendőrök

A balatonfüredi rendőrök öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2018. december 22-én bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Balatonszepezd közelében a bejelentő ingatlanjából több nagy értékű LCD televíziót, elektromos csónakmotorokat, különféle motoros kerti gépeket, valamint barkácsgépeket loptak el ismeretlen elkövetők öt millió forintot meghaladó értékben.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság nyomozói a helyszínelést követően adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként összehangolt akcióban 2019. január 23-án egy Pest megyei településen elfogtak három személyt, akik a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozhatók. A 44 és a 28 éves férfiakat, valamint a 49 éves nőt előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A három Pest megyei lakos részletes beismerő vallomást tett. További két személyt orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki a rendőrök.

A nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást, ahol az ellopott tárgyak jelentős része előkerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!