személykocsival ütközött

2019.11.28. 07:27

Halálos kerékpáros baleset történt Tapolcán (frissítve)

Eddig tisztázatlan körülmények között csütörtökön reggel 6 óra körül Tapolcán, a Halápi úton egy személygépkocsi és egy kerékpár ütközött.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

A rendőrségtől kapott információink szerint a baleset következtében a kerékpárral közlekedő férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínén életét vesztette.

Fotók: rendőrség

Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére teljes pályás útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrök a környező utcákba terelik.

Mint a rendőrségtől megtudtuk, utasaival Zalahaláp felől Tapolca irányába tartott egy Renault Traffic, melyet egy 39 éves tiszalöki férfi vezetett, amikor eddig ismeretlen okból elütötte az ugyanebben az irányban kerékpározó 52 éves zalahalápi férfit. Az ütközés következtében a biciklis a szemközti sáv padkájára esett. A baleset idején még sötét volt és esett az eső, a kerékpáros nem viselt láthatósági mellényt, csak fejlámpát, amiről nem lehet tudni, hogy működött-e. A bicikli viszont nem volt kivilágítva.

A baleset körülményeit a Tapolcai Rendőrkapitányság vizsgálja.

9:45 A baleset helyszínelése és mentése véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!