friss információk a tragédiáról

2020.01.30. 14:27

Gázrobbanásban vesztette életét egy ember Pápateszéren

Kovács Erika

Fotó: Pápai HTP és KMSZ

Frissítés:

Információnk szerint a szemközti házból meghallotta egy lakó a nagy robbanást hajnalban, és erre átrohant az idős emberhez. Ekkor már lángokban állt a szoba, a férfi teste is égett, akit a szomszéd gyorsan kihúzott a kapu elé. Hívta a mentőket, ők azt mondták neki, hogy kezdje meg az újraélesztést, amit ő meg is tett, de az idős férfi életét már nem tudta megmenteni. A közeli kocsma ablakai is betörtek a hatalmas detonációtól.

Erről írtunk korábban:

Meghalt egy férfi gázrobbanásban Pápateszéren, csütörtökön hajnalban, közölte Csondor Henrietta, megyei katasztrófavédelmi szóvivő. Hozzátette, egy száz négyzetméteres, kétszintes házban történt a tragédia, ahol a robbanás után tűz keletkezett, a Markovics János utcában. A detonációban a kétszintes épület nyílászárói kiszakadtak, több válaszfal kidőlt, a födémnél rések keletkeztek. A házban egyedül élt egy férfi.

Fotó: Pápai HTP és KMSZ

Úgy tudjuk, egy idős emberről van szó, és otthonában vezetékes gázzal fűtött. A lángokat a pápai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, a tűz okát a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja.

Fotó: Pápai HTP és KMSZ

Kucsera Katalin, megyei rendőrségi sajtóreferens elmondta, az esetet a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában