bűncselekmény gyanúja nem merült fel

2020.01.07. 14:05

Kiesett egy férfi Veszprémben az ötödik emeletről?

Meghalt egy 74 éves férfi Veszprémben, aki kiesett Jutasi úti, ötödik emeleti lakásának ablakán, kedden – erősítette meg értesülésünket Aradi Virág megyei rendőrségi szóvivő. Hozzátette, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Kovács Erika

Ebből az épületből ugrott ki a férfi

Fotó: Kovács Erika/Napló

-Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy szirénázva érkeznek a mentők és a rendőrség Veszprémben, egy Jutasi úti tízemeletes lépcsőházához, ahol már a földön feküdt a férfi, és az idős ember életét sajnos már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt, erről beszéltek szörnyülködve a helyszínen a lakók. Elmondták azt is, hogy a rendőrök paravánt is állítottak a tragikus eset köré, bizonyára azért, hogy ne bámészkodjanak az emberek a halott ember körül. Többen arról is beszéltek, hogy az ablakokban sem nézelődött senki, mert mindenkit nagyon megrázott az eset, és nem nézték végig, amíg elvitték a férfit, aki a házban lakott.

Ebből az épületből esett ki a férfi
Fotó: Kovács Erika/Napló

A tízemeletes épületben a megkérdezettek egyebek mellett arról beszéltek, hogy nagyon kedvelték lakótársukat, csendes, barátságos ember hírében állt, mindenkihez volt egy kedves szava. A férfi egyedül élt, szívesen üldögélt a házhoz közeli padon, kissé hajlottan járt, úgy húzta maga után a kis bevásárlókocsiját.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Az emberek úgy tudták, nemrég jött ki a kórházból, és többször utazott el busszal a Balaton környékén élő fiához. Most mindenkit megdöbbentett az eset, és az emberek azt találgatták, vajon miért történhetett kedves szomszédjukkal ez a tragédia?

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!