Nem volt pénzük italra?

2020.01.15. 18:08

Szeszt és fényképezőgépet lopott két helyi férfi Taliándörögdön

Szeszt és fényképezőgépet lopott két helyi férfi Taliándörögdön, mondta el Nagy Judit, megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: police.hu

Arról értesítették a rendőrséget tavaly augusztus 1-jén reggel, hogy Taliándörögdönön, egy vendéglátóhely irodájából előző éjszaka valaki több mint kétszázezer forintot ellopott.

A helyi körzeti megbízott segítségével a bejelentés után két órán belül otthonaikban elfogták a rendőrök a 23 és a 28 éves taliándörögdi férfit. Előállították őket a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A két férfi elismerte, hogy kétszer is betörtek a szórakozóhelyre, és a raktárból több üveg szeszesitalt, a falu szabadtéri kiállításáról pedig két fényképezőgépet loptak el.

A házkutatásoknál megtalálták a rendőrök a tárgyakat, és a pénz egy részét is, amiket lefoglaltak. A két férfi ellen lopás bűntett és lopás vétség gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A Tapolcai Rendőrkapitányságnál a nyomozást befejezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában