Szén-monoxid mérgezés, tűz, holttest

2020.01.13. 16:00

Tragédiák, balesetek sorozata történt az elmúlt héten Veszprém megyében

Január 6. és 12. között a szokottnál is több tragikus hírről számoltunk be. Reméljük ez a hét már inkább az örömhírek tudósításáról szól majd.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Ezekről a balesetekről és szerencsétlenségekről számoltunk be Önöknek a múlt héten:

(A hírekről bővebben a címekre kattintva olvashat)

Meghalt egy 53 éves nő, akit egy rakodógép ütött el az ajkai erőműben január 7-én. A nő a gép mögött dolgozott, és a jármű hátramenetben ütötte el.

Információink szerint ez a munkagép üthette el a nőt
Fotó: Kovács Erika/Napló

A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kedden sajnos egy másik tragédia is történet a megyében: meghalt egy 74 éves férfi Veszprémben, aki kiesett Jutasi úti, ötödik emeleti lakásának ablakán.

Ebből az épületből esett ki a férfi
Fotó: Kovács Erika/Napló

A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Roncsolta egy 51 éves férfi felkarját a présgép egy peremartoni gyárban, hétfőn, erősítette meg értesülésünket Nátrán Albin, Veszprém megyei vezető mentőtiszt. A férfi munkatársai csillapították a vérzést, amíg a mentősök kiérkeztek, akik életveszélyes állapotú sérültet találtak a helyszínen.

Kórházba vittek egy embert szén-monoxid mérgezés gyanújával Várpalotán, szerdán. A pétfürdői hivatásos tűzoltók a kazánházban és a lakótérben is kimutatták a veszélyes gázt. A mentőszolgálat munkatársaitól érkezett jelzés a tűzoltókhoz, hogy Várpalotán egy háromszintes családi házban vélhetően szén-monoxid-szivárgás miatt rosszul lett egy lakó.

Kidöntötte egy BMW-s a villanyoszlopot Veszprémben, a Cserepes utcában, pénteken délután, erősítette meg értesülésünket Csondor Henrietta, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Úgy tudjuk, az autóban egy férfi utazott, aki nem sérült meg.

A Nagyesztergár felé vezető úton történt az eset. Négyen megsérültek, amikor frontálisan ütközött két személyautó Dudar és Nagyesztergár között, szombaton délután, erősítette meg értesülésünket Kucsera Katalin, megyei rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: Rendőrség

Ketten könnyebben, ketten pedig súlyosabban sérültek.

Kigyulladt és leégett egy vendéglátóhellyel egybeépített lakóépület Tihanyban szombat délelőtt. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a veszprémi és balatonfüredi tűzoltók, akik elkezdték a lángok megfékezését, tájékoztatott Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Nagy pusztítást végzett a tűz
Fotó: Kovács Erika/Napló

A tűzoltók hét darab PB-gázpalackot hoztak ki sértetlenül az épület vendéglátóegységként szolgáló részéből.

Vasárnap kora reggel holttestet találtak Pétfürdőnél a vasút közelében. A környéken lakók elmondták, hogy a közelben működik egy szórakozóhely, ahová a környező településekről szórakozni járnak a fiatalok, többen pedig éjszaka gyalog mennek haza.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A környéken lakók elmondták, hogy a közelben működik egy szórakozóhely, ahová a környező településekről szórakozni járnak a fiatalok, többen pedig éjszaka gyalog mennek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!